lørdag 17. april 2010

Fin vennskapskamp mot J95 (16.april)

Fredag kveld møttes "erkerivalene" J95 og G96 til vennskapelig dyst i Kringsjåhallen. Lagene har spilt mot hverandre mange ganger gjennom årenes løp og spillerne skjerper innsatsen skikkelig i disse prestisjefylte oppgjørene.

Første omgang denne vårkvelden bar nok litt preg av å være enveiskjøring og gutta ledet kjekt og greit hele 15-5 ved pause, så spillerne schlækket nok litt av etter pause.

G96 benyttet 2. omgang til å trene på 3:2:1 forsvar, hvilket passet hurtige J95 spillere perfekt og jentene vant 2. omgang 11-9 og viste at det absolutt har skjedd en positiv utvikling i laget etter at Fernando overtok treneransvaret. Bra jobba!

Takk til alle spillerne og til et entusiastisk publikum, og tusen takk til dommer Sandra som bidro til å gjøre denne vennskapskampen til en finfin forestilling. Etter kampen (som var litt lengre enn vanlig) var det saft og kake til alle!

Kampfakta:
  • Vennskapskamp J95 - G96 16-24 (5-15)
  • Disse spilte (mål i parentes): Anders (1), Brynjar (1), Christer (2), Martin (3), Michael (1), Morten (5), Sebastian (3), Theodor, Tobias (2) og Ådne (6).
  • Målvaktsjobben tok Christer (1.omgang), mens Anders, Michael og Martin delte 2. omgang
Returoppgjør er planlagt til fredag 21. april (uken før H2o cup) og da spiller vi 3 omganger.