tirsdag 16. september 2008

Stortap mot Fet 1 i serieåpningen

Det er sjelden gøy å tape, men det å lære seg å tape er også en viktig del av det å bli en bedre håndballspiller. Fet 1 satser seriøst og de er, i følge ryktene, ett av landets beste guttelag i denne årgangen. De har 5 trenere, deriblant en egen keepertrener og et hav av ivrige foreldre som nesten står i kø for å plastre og oppmuntre gutta. Til sammenligning har våre flotte gutter gjort unna fra 0-2 håndballtreninger siden 3. mai.

Korsvollgutta - "morgendagens helter" i sine nye hvite bortedrakter fra StatoilHydro - fikk seg en ganske kraftig bakoversveis og det stod 11-0 etter ca 10 minutter. Fet spilte som vanlig sitt offensive og gode 3:2:1 forsvar (som de har spilt siden gutter 10), Fet presset oss til å gjøre feil, snappet og kontret inn bøttevis med mål. Da er det ekstra stas når vår keeper Trygve redder flere opplagte 100%-sjanser!


Resten av laget skal så absolutt ha ros for at de klarte å heve seg spesielt i forsvar. Angrepsmessig slet vi med for lite bevegelse uten ball og vi ble stresset som følge av hjemmelagets gode forsvar. Husk: det er veldig tidlig i sesongen og vi kan ikke forvente å få til det vi klarte i april-mai på denne tiden av året.


Sluttsifrene ble 33-2. Og våre to mål kom på flotte langskudd fra Christer og Ådne. Kampleder var Reidar. Og etterpå serverte Hanne alle fortjent "trøstekake" som kaptein Trygve så herlig uttrykte det. Om en uke venter Kløfta hjemme i Kringsjåhallen, men først skal vi trene. Heia Korsvoll!

Ingen kommentarer: