mandag 22. september 2008

Velsmakende seier over Kløfta!

Det var 9 supertente gutter som entret Kringsjåhallen i sine nye spillerdrakter denne lørdagen: Her skulle det spilles god håndball! Etter en seriøs oppvarming bestemte vi oss for å a) slippe inn færre og b) å score flere mål enn i forrige kamp, samt c) spille opp mot vårt aller beste mesteparten av kampen. Vi gikk offensivt ut for å prøve på det agressive forsvaret vi begynte å trene inn sist uke. Og friske som vi er, satte vi like godt på to av våre ikke fullt så rutinerte spillere i hver sin bakspillerposisjon - for kamperfaring må til hvis man skal bli en god håndballspiller. Og gutta klarte seg BRA! Angrepsspillet gikk også relativt greit, med mange fine krysninger. Og vi har fortsatt litt å hente på kantoverganger og vi må jobbe mer med strekspill. Kaptein Sander stod godt bak vårt hardt arbeidende forsvar - som lagde masse frikast og brøt Kløftas angrepsspill, og som minst 2 ganger presset motstanderen over til passivt spill. DET er skikkelig bra jobba! Ved pause ledet vi 6-5 så vi bestemte oss like godt for å vinne 2. omgangen også. Og det greide vi! Masse ros til SuperGutta som holdt hodet klart og gjennomførte de siste 3 minuttene med sikre pasninger og spilte hverandre gode slik at vi kunne dra seieren trygt i land. 12 - 10 til oss gir 3. plass på tabellen etter 2 serierunder. Lagleder Hanne noterte at målene denne gang kom ved: Trym og Ådne 3 hver, Sebastian og Morten 2 hver, Johannes og Bendik 1 hver. Denne seieren smakte skikkelig godt!