tirsdag 2. desember 2008

KJEMPEGØY i Kjelsåshallen

I dag var oppgaven å ha det mest mulig gøy og spille hverandre gode ut fra det vi har trent på i de siste ukene. Forvarsmessig jobber vi for å være først på ballen for å kunne snappe og kontre. Og i etablert angrep: pådrag mellom 2 forsvarere, rullespill, høyt tempo og å vente tålmodig på låvedørene som garantert kommer. Det var virkelig morro å se guttas inspirerte spill mot tabellfirer Haslum 1. Og veldig imponerende at så mange spilte kanskje sin aller beste kamp for sesongen - vi nevner i fleng: Dagens kaptein Trygve hadde utrolig mange gode redninger fra Haslums dyktige skyttere. Ådnes suverene linjespill (1 mål) åpner muligheter for alle rundt ham, og når Mortens mange gode kanonskudd sitter i krysset blir den gutten "livsfarlig" (1 mål), Christer (4 mål) lyste av innsatsvilje og gav absolutt alt både i forsvar og angrep. Og endelig - etter å ha vært litt småfrustrert en stund - løsnet det for linjespiller Brynjar, som både ble spillbar og bombesikkert satte inn 2 viktige mål, Johannes (1) er lekker som ballfordeler med sitt tempo og god til å forstyrre og snappe baller i forsvar, Tage og Anders er godt skolerte spillere og sikre i alle kampens faser, Sebastians (2) iskalde kantskudd var det klasse over, og Pan og Eivind jobber godt ut fra det de har lært hittil når de slipper til. Og enda har vi mange andre gode spillere å ta av. Her er det et lag med utviklingspotensiale, så STÅ PÅ GUTTER! Vi tapte til slutt 11-16 (8-10 ved pause), etter å ha tatt innpå til 6-7 og 7-8 tolv minutter ut i første omgang. Ps. I etterpåklokskapens lys, er det spennende å tenke på hvordan kampen eventuelt hadde utviklet seg dersom jeg hadde lagt opp til paddeflatt 6-0 forsvar, og bedt om kantinnløpninger og russersperrer i stedet...