mandag 17. november 2008

Forfriskende seier i Umbro-cup (1/16 finale)

Korsvollgutta fortsatte med sitt inspirerte spill fra helgens Oslo cup - det var tydelig at gutta lyst til å vinne i dag. Med nesten dobbel dekning på alle spillerplassene ble gutta selv enige om hvem som skulle starte, spilletiden i 1. omgang ble delt broderlig og vi ledet 6-5 ved pause.
I pausen bestemte vi oss for å forsøke å rykke i fra med 5 mål og slippe inn maks 1 på de neste 15 minuttene. Det var skikkelig gøy å se Korsvollspillerne slippe seg løs utover i 2. omgang og høre jubelen fra lykkelige tilskuere. Mens frustrasjonen tok AFSK (som fikk en spiller utvist pga banning og treneren fikk gult kort), oppførte våre 12 gutter seg helt eksemplarisk både ute på banen og inne på ressursbenken. Tusen takk til de dyktige dommerne!
Korsvollgutta syns det er gøy å spille offensivt, og ettersom vi har mange hurtige spillere i laget, forsøker vi å kjøre høyt tempo både i forsvar og angrep. Og i dag hadde vi nok mannskap til å stå hele kampen ut. I 2. omgang fikk playmaker Trym "frimerke" så da byttet han og Tobias (linjespiller) plass, slik de gjorde på Oslo cup i går - og sammen satte de inn en hel haug med mål. Vi lyktes bra med taktikken og vant 2. omgang 11-3. Til sammen ble det en ganske komfortabel seier på hele 17-8. Well done, Boys - vi gleder oss til fortsettelsen!
Dagens kaptein Sebastian noterte seg for 1 scoring, det samme gjorde Morten, mens Christer og Tage laget 2 hver. Nyervervelsen Tobias slo til med 4 mål (hvorav 2 på straffe), mens Trym puttet inn hele 7 mål (2 på straffe) i dag. Og etterpå var det gratis vafler til til de herrrlige gutta - som nå er klare for 1/8 finale! http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=8365&mal=2&lag=