søndag 11. januar 2009

10 målsseier over Langhus

Den første kampen i årets B-sluttspill endte med Korsvollseier over burgundertrøyene fra Langhus. Vi gikk ut i 6:0 formasjon med fokus på å stoppe/låse skyttere og blokkere skudd. Her er timingen helt avgjørende for om vi lykkes eller mislykkes - kommer vi for tidlig/seint blir vi finta ut og da er det store låvedører bak oss, med fritt spillerom for motstanderens kant og linjespiller. Vi hadde ca 10 bomturer som resulterte i baklengsmål, så her har vi helt klart masse å jobbe med i tida framover. Lagene fulgte hverandre ganske tett og vi ledet 11-9 ved pause.
I begynnelsen av andre omgang gikk det inn en del langskudd på oss og vi fryktet en bitteliten stund at vi kanskje kunne komme ut i hardt vær. På stillingen 14-13 la vi om til offensivt forsvar 4:2 og med Snipp & Snapp (Trym og Johannes) ute, brøt vi mange Langhusangrep og med raske kontringer dro vi enkelt i fra et ikke alt for godt Langhuslag. 10 min ut i andre omgang ledet vi plutselig 20-14 og vi vant til slutt hele 25-15. Det var gøy å boltre seg litt og morro å finte seg gjennom Langhusforsvaret i dag!

Johannes hadde til tider nesten fritt spillerom og lagde flest scoringer i dag (7), mens Anders og Tage puttet 5 hver, kaptein Tobias noterte seg for 2, det samme gjorde Ådne, mens Brynjar, Trym, Christer og Morten puttet 1 hver. (Men vi hadde også hele 21 bomskudd...) Tallenes tale forteller at målvakt Trygve hadde hele 14 redninger - og det står det respekt av! Masse ros også til Sebastian for å sette igang mange kantoverganger (med påfølgende kaos i motstanderens forsvar) som resulterer i flotte Korsvollscoringer. Vi gratulerer Jacob med en fin debut mellom stengene! Lagleder i denne kampen var Reidar.