mandag 26. januar 2009

Bra spill, dårlig uttelling

Denne søndagen var gutta i hvert fall våkne og det er bra! Lagleder (og bursdagsbarn) Reidar syns det var mye bra spill både i forsvar og angrep, men en uttellingsprosent på 33 (26 i første omgang og 42 i andre) forteller raskt at gutta for det meste pepret veggen rundt Son/Vestby-målet. Men spillerne våre skal ha ros for at de er så trygge at de likevel tør å fortsette skytinga. Korsvoll gikk ut i flatt 6-0 forsvar og vi så noen fine blokkeringer slik Reidar har trent gutta på i det siste, men det gikk også inn noen riktige susere fra Son/Vestbys høye bakspillere. Begge lagene jobbet godt i forsvar, og ved pause lå vi så vidt under 6-7 (etter at vi hadde bommet på hele 17 !!! skuddforsøk).

5 min ut i 2. omgang hadde S/V rykket fra til 8-11, så vi forsøkte å legge om til vår offensive forvarsformasjon 4:2 (med Snipp & Snapp ute) for å forsøke å ta innpå, men 5 min før kampens slutt lå vi under 10-16 (og de fleste målene renner inn bak 2'erne våre, så her har vi en jobb å gjøre). Kreftene begynte nok å ta slutt for mange av spillerene hadde spilt store deler av kampen uten å bytte (pga småskader i løpet av kampen). Vi lot likevel gutta gå ut i yndlingsforsvaret sitt 3:2:1 (ettersom Hanne visste at det er den forsvarsformasjonen S/V hater mest) - og de siste 5 min vant vi 4-1. Bra jobba! Vi tapte likevel 14-17. Men jammen hadde det vært morro å vite hvordan det hadde gått hvis vi hadde begynt i 3:2:1...

Dagens kaptein Christer kunne registrere at vår 1. målvakt Trygve holder oss inne i kampen med sine 12 redninger, selv om vi bommer mye på skuddene våre. Bursdagsbarnet Johannes scoret 4 ganger (hvorav et flott langskudd), Trym slet uvanlig mye for å få 4 baller i nettet i dag, og Sebastian spilte sin hittil beste kamp for sesongen med 3 mål (50% uttelling, 2 assists, flott forsvarsjobbing, kontringsløp og masse initiativ i angrep), mens Ådne (vår egen "Johnny Jensen" i forsvar) og Tage fikk 1 nettkjenning hver. Dagens peneste mål stod Morten for med en spenstig innhopp fra høyre kant! Vi gratulerer Nicklas med vel gjennomført debutkamp!