søndag 18. januar 2009

Zzzz - ikke akkurat årsbeste...

Gjesp! I dag var det ikke mange våkne håndballspillere i Korsvolldrakter... Under normale omstendigheter ville vel de fleste av våre gutter forsøkt å snappe ballen, men i dag fikk Mysen lett match, så etter 7 minutter lå vi under 1-8 mot et ikke alt for spennende lag. Etter 10 min, og noen spillerbytter, la vi om til offensivt forsvar (3:2:1) og hentet inn mye av forpranget, slik at stillingen ved pause var 6-12. Men etter pause tok vi en lur igjen... så Mysen fikk en enkel oppgave med å spille fri sin gode linjespiller med masse russere, i tillegg til at de hvite- og grønnkledte kjørte enkelt overgangsspill inne i vårt midtforsvar. Angrepsmessig var det heller ikke så mye å rope hurra for i dag, Korsvollgutta manglet i grunnen kollektivt angrepsspill, og det lille som skjedde kom som resultat av egne initiativer. Oppsummert kan vi si at - bortsett fra de siste 10 min av 1. omgang (5-5) - spilte vi dessverre langt under pari i dag... Det gjelder å få lagt seg tidsnok, gutter! Og for å mestre håndballspillets finesser på nivå 1, må man faktisk komme seg på trening regelmessig! For med 21 tilgjengelige spillere blir det skikkelig kamp om plassen fremover! Men det var heldigvis noen lyspunkter også: Tage var i hvert fall våken og full av innsatsvilje i dag, han jobbet som en helt i forsvar og viste frem fintene sine og satte inn 4 knallharde skudd. Kaptein Tobias løste rollen som playmaker på en god måte og scoret 3 flotte mål. Playmaker Johannes kjempet seg til 2 mål, mens bakspillerne Christer og Morten laget 1 hver. Joakim var initiativrik på venstrekanten og klinte inn 1 lekkert hoppskudd. Vi gratulerer venstrehendte Sondre med finfin håndballdebut på høyrekanten, stå på, dette lover godt!