mandag 16. mars 2009

BRAKSEIER over Jardar

Jeg tipper at både søndagens entusiastiske publikum og de 10 spillerne: Christer, Martin, Michael, Morten, Johannes, Pan, Tobias, Trym, Trygve og Ådne var temmelig godt fornøyd med dagens MÅLKALAS: Gutta vant 21-8 (12-5 ved pause) over et overraskende slapt Jardarlag som vi har sett mye bedre. Dermed hevnet Korsvoll stortapet fra i høst og beviste at seieren i siste tematurnering slett ikke var tilfeldig. Det er i grunnen ikke så mye å si om kampen bortsett fra at Korsvoll var BEDRE i alle kampens faser. Gutta våre stod tett og fint i forsvar og tvang de små og lette Jardarspillerne til å "kaste gris" før deres playmaker nr 6 følte seg presset til å fyre av et skudd, eller gjøre sin klassiske høyre-venstrefinte. Trygve i målet vårt ble nok litt småfrossen etter hvert, for han fikk ikke de helt store utfordringene. I 2. omgang scoret Jardar bare 3 mål !!! men de hadde flere fine gjennomløpninger da vi åpnet opp forsvaret vårt med formasjonen 4:2 som innbyr til hurtige gjennomløpninger (akkurat det som Jardar var så gode på i høst) men som også skaffer oss muligheter for å snappe og kontre - og det er alltid gøy! Korsvollgutta skal ha ROS for at de klarte å holde konsentrasjonen oppe mot en såpass svak motstander som Jardar var i dag. Og utover i 2. omgang benyttet vi anledningen til å øve på å gjøre avtaler om både krysningsspill og lange kantoverganger. I dag var det bare Pan som ikke kom på scoringslista av utespillerne, men Pan var til gjengjeld nest sist på flere baller samtidig som han dro igang flere ruller fra sin posisjon på kanten. Og det er bra! Målene i dag kom ved: Michael 1, Christer og Martin 2 hver, Johannes, Morten, Tobias og Ådne puttet 3 hver, mens Trym klinte 4 baller i nettet. Alle spillerne hadde nok sine "magic moments" i dag - og det gjør godt for selvtillitten å føle at man virkelig får til ting! Til helgen venter Kløfta hjemme i Kringsjåhallen - og hvis lagets "nye maskot" Klara dukker opp med duskene sine, så skal du se vi vinner igjen, for vi har vinni alle kampene hun har sett på! Apropos magi...