lørdag 7. mars 2009

Nytt tap for Gresvik

I dag hadde vi et tap å hevne (15-19 fra Umbrocup), og planen var å ta frem suksessoppskriften fra siste helgs temaserie. Selv om vi stilte med 12 av våre meste erfarne håndballspillere, så gikk det ikke helt etter oppskriften mot B-serie 2'erne fra Østfold. Korsvoll klarte ikke helt å sette 3:2:1 forsvaret vårt slik vi gjorde forrige helg og vi lå ganske raskt under med 4 mål. Hurtige og fintesterke Gresvikspillere utnyttet enhver mulighet for innspill til sin storvokste linjespiller, samtidig som de effektivt stoppet våre kontringsforsøk allerede ved vår egen frikastlinje. I formiddag fikk vi heldigvis litt mindre hetta av deres 5:1 forsvar enn før jul, og vi gjorde færre tekniske feil i løpet av kampen, men vi spilte langt under nivået fra forrige helg og lå under 8-11 ved pause.
Litt hadde vi lært fra forrige gang, og kanskje burde vi gått ut i paddeflatt 6:0 forsvar fra start av - for det funket bra en stund og 5 min ut i 2. omgang var vi helt oppe i ryggen på Gresvik, men på stillingen 10-11 raknet det for oss igjen. Vi tapte til slutt 15-20 og det var nok litt stang ut for oss (og stang inn for dem) men mest av alt avslutter vi angrepene våre alt for tidlig i dag (pluss at vi sliter med å sette straffekastene våre), det er små marginer, men sånn er det i håndball - man vinner ikke kamper på forrige helgs seire. Alt i alt gjorde vi det bedre i dag enn forrige gang vi møttes, men disse gutta kan bedre enn de fikk vist i dag. Målscorere denne gang: Morten 1, Anders, Tobias, Christer, Trym og Tage scorte 2 mål hver, mens Seb satte inn 4. Og etterpå spilte Tage en kjempekamp for gutter 14 (som vant med ca 15 mål) mens Hanne hospiterte på laglederbenken.