fredag 16. oktober 2009

Rufsete 9 måls-seier over AFSK

Det ble en rufsete forestilling mot serieleder AFSK i vår andre kamp for sesongen, men det holdt i massevis. Å vinne kamper er alltid gøy - men det er bekymringsfullt hvis de to første motstanderne er representative for nivået på nivå 2. Det er godt vi skal møte nivå 1 lag i Tematurneringene; for da må vi virkelig skjerpe oss og spille opp mot vårt aller beste!

Det er alltid litt vanskelig å møte lag som er litt "annerledes" enn de man er vant til å møte, AFSK har store og litt trege spillere, så Johannes fintet seg lett igjennom i midtforsvaret gang på gang. AFSK hadde imidlertid forberedt seg godt i forhold til å ta vekk kant- og overgangsspillet vårt som fungerte så godt da vi slo dem ut av Umbro cup i fjor høst. AFSK stod bredt i forsvar og så fort en av kantene våre forsøkte seg på noe var 3 mann over ham, med både halsgrep og livtak. Dommerne burde nok slått ned på dette og på angrepsfeil fra enkelte AFSK-spillere (særlig høyrekanten) som helt tydelig brukte strak arm for å dytte vekk vår forsvarsspiller ved gjennombrudd. Og til slutt ble Johannes mannsoppdekket, slik Trym ble i fjor. Gledelig å se at AFSK har en spiller i fin utvikling på høyre bakspillerplass og at treneren deres unngikk gult kort i dag.

Når man kommer litt oppover i årsklassene, er det gjerne slik at det laget som har den beste målvakten vinner kampen - og Korsvoll har en lys fremtid i møte: Vi begynte kampen med vår ferskeste målvakt Morten som virkelig imponerer med både talent og utvikling i et forrykende tempo. Han slapp bare inn 1 mål på 10 min før han overlot plassen til erfarne Trygve, samtidig med at AFSK begynte å finne litt mer ut av tingene. Laget har også fått en myndig kaptein i Tobias. Han holder hodet kaldt og oppmuntrer sine medspillere både i medgang og motgang. Det er bra!

Det ble i grunnen en grei kamp for å prøve ut noen nye angrepskonstellasjoner og la spillere opparbeide seg litt erfaring på nye spillerplasser. Og igjen så vi at det vi har øvd på de siste 2 ukene tas i bruk i kampsituasjoner, så det lønner seg å terpe om og om igjen på de samme elementene i småspillsituasjoner. Oppsummert er vi vel alle enige om at vi spilte rufsete både i forvar og angrep, at vi hadde vår beste periode midtveis i 1. omgang, men vi klarte aldri å heve oss opp på normalt nivå i dag. Vi kan mye bedre, men pyttsann, seieren var aldri truet. Og etterpå laget gutta "seierslenken" og takket sitt entusiastiske publikum! Nå topper vi tabellen og gleder oss til Tematurnering på lørdag!

Mest gledelig i dag:
Selv om en spiller lager halvparten av alle målene i dag, så har vi likevel 8 spillere på scoringslista! Det er strålende! Vi gratulerer Johannes med ny personlig scoringsrekord: 9 mål! Det er alltid gøy å ha hele laget på plass i hallen, og det er mange som ønsker å spille kamper i år, så her blir det kamp om plassene fremover!
  • Kampfakta:
  • Pauseresultat: 10-3 ledelse til Korsvoll
  • (vi vant 2. omgang 9-6)
  • Sluttresultat: 18-9 seier til Korsvoll
  • Det utmerkede sekretariatet har notert følgende målscorere: Johannes 9, Tobias og Sebastian 2 hver, Christer, Trym, Bendik, Martin og Morten scoret alle 1 hver. I tillegg spilte Anders, Michael og Pan, mens Hanne var lagleder i dag.
HEIA KORSVOLL!
(-: Hanne

Ingen kommentarer: