søndag 18. oktober 2009

Seriøst spill på Tematurnering!

Så var det klart for sesongen første lørdag (av totalt fire) med Tematurnering, dette er region øst storsatsning for å utvikle samspill, og Korsvoll lærte mye av fjorårssesongens tematurneringer for 12-åringer. Fjellhammerhallen har 3 baner, så her møttes mange håndballvenner fra fjern og nær for å ha det gøy sammen.


Den 1. kampen mot Kolbotn ble preget av alt for lavt tempo i angrepsspillet vårt, og kanskje kom det av at vi faktisk hadde litt knapp tid til å forberede oss godt nok. Så det tapet må nok treneren ta på sin kappe. Baneveilederen var imidlertid godt fornøyd med at vi hadde laget hele 4 (av 5) 3 poengere (etter distanseskudd).


I den 2. kampen mot Nesodden bestemte vi oss for å få inn kant-temaet også, og det gikk kjempegreit. - Hva har skjedd med dere, hva spiser dere der oppe? spurte Nesoddens trener Bente (for øvrig like blid) etter at vi hadde banket dem 12 - 22 (og med 8 spillere på scoringslista). Baneveileder gav oss masse ros for at vi jobber veldig bra etter tema, at spillerne er disiplinerte og gjør det vi avtaler, og at trener er god til å gi tydelige beskjeder ut til spillerne og veilede underveis. Sånt er moro! Og enda hadde vi 2 innøvde klassikere igjen å prøve ut i kamp...


Den 3. kampen mot Herulf kom tett innpå den forrige, og gutta skal ha ros for å klare å holde tenningsnivået oppe i "anakondatimen" (hvor de fleste går litt i dvale). Vi hadde en fordel fordi vi hadde spionert på Herulf og sett triksene deres - som i korthet gikk ut på at 4 ern skulle avslutte (som regel ned i langhjørnet) etter krysningsspill, eller sende en stusspasning ut til venstre kant. Korsvoll var skikkelig gode på å time støting og soning i forsvar, så Herulf klarte bare å sette 2 stakkars 3 poengere mot oss, de sleit skikkelig og treneren var godt fornøyd med litt seriøs motstand. Før kampen hadde vi repetert klassikerne våre på taktikktavla og avtalt å forsøke på noen flere varianter og Tobias lyktes nesten med en ny innøvd klassiker. Synd at vi ble litt bortdømt i angrep, for Ådne jobbet knallbra med gjennombrudd fra venstrekant, mens Michael slo til med to frekke cross-pasninger fra motsatt kant. Avansert spill... og det skulle komme mer (-:


Det gikk mer eller mindre i ett hele dagen. I den 4. kampen mot Sarpsborg fikk gutta bestemme det meste selv (hvor de ville spille, om de ville begynne på bane/benk og når de ville byttes ut og inn). Og det fikset spillerne bra! Morten og Trygve har delt broderlig på målvaktjobben gjennom hele turneringen og virkelig vist at de har potensiale, og det var gøy for alle at Trygve slo til med en kjempekamp! Sarpsborg var i grunnen lett match for oss i dag og i de siste 5 minuttene slapp gutta seg løs og gjorde litt mer av det de hadde lyst til. Og helt til slutt kom sesongens første flyver etter en kontring der Martin førte ballen opp og la en drømmepasning inn til Ådne som stupte inn fra linjeposisjon. Og jubelen stod i taket...


Etterpå sponset treneren is på alle spillerne! Og sjåførene lette etter forsvunne baller og samlet sammen glemte sko og kjørte slitne spillere trygt hjem til resten av lørdagskvelden (-: Tusen TAKK alle sammen, for en morsom ettermiddag/kveld!


Kampresultater:
  • 1) Korsvoll - Kolbotn 13 -20
  • 2) Nesodden - Korsvoll 12 - 22
  • 3) Korsvoll - Herulf 6 -8
  • 4) Sarpsborg - Korsvoll 7 - 25
Disse 12 spilte: Anders, Bendik, Christer, Johannes, Martin, Michael, Morten, Sebastian, Tobias, Trym, Trygve og Ådne. Og trener/lagleder Hanne.

Dette er en FANTASTISK GJENG å jobbe med! Seriøse spillere med blikk for spillet, tæl og pågangsmot og evnen til å spille hverandre gode! I dag har ALLE fått utvidet sitt repertoar med et par hakk. Neste runde i Temaserien går lørdag 12. desember i Mossehallen, med kontringer som tema.

Det blir gøy!
(-: Hanne

Ingen kommentarer: