lørdag 10. oktober 2009

Yezz! 16 - MÅLSSEIER over Rælingen 10.oktober

Ettersom vi visste at motstanderen trener 3 ganger i uken, bestemte vi oss for å gi jernet, konse skikkelig og gi alt i hver eneste duell. Målet var at VI skulle være FØRST på hver eneste ball! Og at motstanderen skulle KNUSES! Som sagt, så gjort: Etter en litt famlende åpning, hvor Rælingen viste fram målvakten sin, samt noen innøvde trekk, fant vi ut av den gode høyrekanten deres (overgangsvarianter) og satte midtforsvaret vårt, slik at vi fikk vist publikum noen lekre kontringskombinasjoner, samtidig som vi fikk nervene på plass. Etter å ha spilt 6:0 forsvar gjennom hele 1. omgang gikk vi til pause med 4 måls ledelse. I pausen innså vi at Trygve nok likevel ikke kom til å rekke kampen i dag, så Morten fortsatte litt til og kaptein Tobias overtok keepervesten etter hvert. Morten gjorde for øvrig en STRÅLENDE jobb som målvakt i dag! Man kunne se at den blodferske målvakten lærte underveis... Under pep-talken hadde trener/lagleder Hanne en teori om at at vi sikkert kom til å lage masse krøll for Rælingen ved å gå ut i offensiv 5:1 forsvar, for så etter hvert å stresse vettet av motstanderen med vårt superoffensive 3:2:1 forsvar. Og det stemte: Fra å ha skaffet oss 3 plussmål i første, ble det hele 12 plussmål i 2. omgang, tilsammen vant vi kampen 26-10 (vi ligger nest øverst på tabellen med en mindre kamp spilt en AFSK som topper og som vi skal møte i neste kamp). Det er gøy å leke litt med motstanderne, la oss håpe det blir mange sjanser til det her på nivå 2! Og når det meste går såpass bra, så er det i grunnen lite behov for å korrigere spillet, det er bare å la spillerne få frie tøyler og kjøre på med mer av det som funker. Sist torsdag terpet vi på 2 nye avslutningskombinasjoner (som vi ikke avslører her), kollektiv bearbeiding (for å åpne opp motstandernes forsvar) og linjespill. Og en fornøyd trener konstaterer at dette arbeidet allerede nå (tidvis) bærer frukter. Til uka er det på'n igjen! Aller gledeligst i dag var at vi satte ny rekord i antall spillere på scoringslisten: Det står respekt av et lag hvor 10 av 11 mulige spillere lager mål. Og det var fryktelig spennende da Pan NESTEN satte inn sitt siste skuddforsøk i det fløyta gikk for full tid. BRA JOBBA, GUTTER! Og etter kampen jogget de sympatiske Korsvollgutta (for anledningen lenket sammen hånd i hånd) bort for å takke sitt publikum. Dette liker vi (-: Og etterpå var det gratis vafler til alle gutta... Tusen, tusen takk for fin dugnadsinnsats til alle dere FORELDRE som gjorde arrangementet mulig!
  • Kampfakta: Hjemmekamp
  • Pauseresultat: 11- 7 ledelse til Korsvoll
  • Sluttresultat: 26-10 seier til Korsvoll
  • Sekretariatet har notert følgende målscorere: Bendik og Johannes 5 hver, Sebastian 4, Tage 3, Michael, Martin og Trym 2 hver, Anders, Tobias og Morten 1 hver.
HEIA KORSVOLL! Jeg gleder meg til fortsettelsen!
(-: Hanne