søndag 17. januar 2010

Det holdt nesten mot Fet 2 (17.januar 2010)

Serieleder Fet2 har til nå bare tapt en eneste kamp og spilt uavgjort mot oss tidligere, så vi hadde lyst til å ta dem i dag. Og det holdt nesten; midtveis i 2. omgang så det ut til at vi skulle klare å hanke seieren i land etter at vi hadde spist oss innpå med offensivt 5:1 forsvar og kontringsspill. Men så glapp det – og igjen - i løpet av de siste 5 minuttene av kampen.

Det er litt rart, men det virker som det er vanskeligere å holde fokus og gjennomføre det vi avtaler når vi spiller hjemme i Kringsjåhallen. Og det er interessant å merke seg at halve laget har vurdert sin egen innsats lavere i dagens kamp enn på ukens to treninger.

Vi lyktes langt på vei i å ”sette” 6:0 forsvaret vårt og forflyttet blokka godt sidelengs, men glemte helt at vi skulle stå og vente på Fets fintesterke bakspillere (og ikke gå ut og møte dem ettersom de ikke skyter bakfra). Kunnskapen er absolutt til stede i spillergruppa, men det er ikke alltid at gjennomføringen sitter. Så vi lot oss lure gang på gang, og vår trofaste tribunesliter Anders kunne meddele at Fet2 scoret 8 mål på nøyaktig det samme russertrekket bak våre 2ere i forsvar. Alternativt rullet Fet videre ut til kanten som ikke hadde altfor store problemer med å sette ballen inn over en bredbeint bandykeeper på vei ned. Men det er slett ikke hverdagskost å redde straffekast i sin debutkamp mellom stengene – så det blir spennende å følge reaksjonssterke Holgers utvikling fremover! Stå på!

Fets målvakt Fredrick spiller på nivå 1 og er nok årgangens desidert beste målvakt (han spiller også for G95) hadde en redningsprosent på rundt 70 i dag, så våre gutter hadde ikke en helt enkel oppgave - og vi brant da også flere 100 % sjanser enn vanlig. Pasninger og mottak var heller ikke av beste kvalitet. - Kanskje var vi litt overtente? I angrep fikk vi ikke opp toppfart på ballen og slet derfor med å spille hverandre gode. Vi forsøkte med lange kantoverganger for å få opp skytterne våre (som var unormalt tamme i dag), men lyktes best med korte kantinnløpninger og kontringer.

Det var slett ikke alle spillerne som var enige i alle dommeravgjørelsene i dag, men det er dommeren som dømmer, så vi må spille til fløyta går. Og spillerne på benken bør aller helst bruke energien til å pønske ut hva de selv kan gjøre bedre, i stedet for å klage høylytt på frustrerte lagkamerater ute på banen. - For det hjelper sjelden!

Kampfakta:

  • Pauseresultat: 6-9 ledelse til bortelaget Fet2
  • Sluttresultat: 14-19 seier til bortelaget Fet 2 som dermed topper tabellen med 25 poeng.
  • Disse spilte (mål i parentes): Anders, Brynjar (1), Christer (1), Holger (målvaktsdebutant) Johannes (3), Martin, Michael (1), Sebastian (1), Tobias (2), Trym (2) og Ådne (3).

Neste helg har vi TEMAserien (lørdag) og seriekamp mot Sørumsand (søndag) som er de eneste som har tatt skalpen på Fet2 i årets serie. Det bør vi huske når vi går på banen!

Ingen kommentarer: