søndag 31. januar 2010

Tett og spennende kamp mot Asker/Vollen2

Bortelaget hadde et 5 måls tap å revansjere og det ble en tett og spennende kamp mot Asker/Vollen 2 denne gangen også. I dag bestemte vi oss for å være våkne fra første stund (og ikke bruke en halv omgang på å våkne slik vi har gjort i flere kamper). Gutta ville gjerne spille med merke på gjestelagets storskytter Henrik, og vi satte et rimelig godt forsvar fra første stund, men klarte ikke helt å snappe og kontre slik vi hadde planlagt. Vi hang likevel godt med angrepsmessig, men falt litt ned mot slutten og lå under med 3 mål ved pause.

I pausen gikk vi litt i oss selv i forhold til å holde fokus på hva vi KAN gjøre noe med i stedet for å irritere oss over ting vi ikke kan forandre (dommere, motspillere, osv) og det hjalp - for midtveis i andre omgang ledet vi 15-13. Vi la om forsvaret litt for å kunne snappe mer, og kanskje burde vi gått enda tøffere til verks mot usikre Asker/Vollen-spillere som er vant til at Henrik er et angrep alene? Det er lett å være etterpåklok, men i kampens hete er det mange kryssende hensyn å ta (burde vi ta timeout nå, eller fortsette ettersom det ser ut til å være noe bra på gang?) og ikke helt enkelt å få budskapet ut til spillerne.

Gutta våre kan etter hvert mange kombinasjoner (f. eks russere) og viste i dag bl.a. frem en nydelig tsjekker. Og akkurat da vi satte på Morten for å spille polakker, så forstuet målvakt Holger håndleddet, og så var det på med suspen igjen (så polakkene får vente til neste helg).

Det ble mange stolpeskudd i dag (fra begge lag) og kampen kunne lett vippet vår vei. Det hadde vært godt å ha med fler enn de 9 spillerne som var tilgjengelige i dag (for nok en gang taper vi kampen de siste 7 min, når kreftene går mot slutten). Og når Korsvoll-gutta lærer seg å omgjøre energien fra frustrasjoner og sinne til konstruktivt angreps- og forsvarsspill, ja, da blir Korsvoll et vinnerlag!

Kampfakta:
  • Seriekamp i Kringsjåhallen
  • Pauseresultat: 7-10 (ledelse til bortelaget)
  • Sluttresultat: 19-20 (seier til bortelaget)
  • Disse 9 spilte (mål i parentes): Brynjar (2), Christer (2), Holger (MV), Johannes (4), Morten (1 + MV), Tobias (3 mål derav 2 på straffe), Theodor, Trym (5) og Ådne (2).
Nå blir det fokus på FAIR PLAY fremover for å luke ut kjeftbruk og etterslenger!