søndag 10. januar 2010

Herlig 23 - målsseier over Aurskog (AFSK)

Det var et særdeles inspirert og heltent Korsvoll G96 som entret Aurskoghallen i dag etter en vakker kjøretur i skikkelig vintervær og en real oppvarming anført av kaptein Tobias. Dagens mål var å ikke slippe AFSK-spillerne forbi oss i forsvar på 9 meter. Og det skulle gå hele 17 minutter før AFSK scoret på oss, da var stillingen 1-11. Heldigvis tok de myndige dommerne grep om kampen da den var i ferd med å utarte; både AFSK-trener og spillere fikk gule kort og utvisninger i fleng på grunn av munnbruk, stygt spill og "filming" og det var nok lurt å oppdra folket litt, slik at det gikk an å spille håndball.

Ettersom vi ledet 2-14 ved pause, bestemte vi oss for å bruke 2. omgang til å trene på offensivt 3:2:1 forsvar. Og gutta var så energiske og heltente at de like godt gikk ut for å varme opp neste målvakt. Andre omgang ble like mye enveiskjøring som den første og spillerne viste at de både kan time forsvaret og løpe kontringer. Dagens 23 målsseier er en klar forbedring fra vårt forrige møte hvor vi vant med 9 mål (vi vant også med 9 mål i Umbrocup for gutter 12 høsten 2008) Men det viktigste i dag, var at laget gjennomførte det vi hadde bestemt oss for gjennom 2 hele omganger. Etter kampen sa sekretariatet litt spøkefullt at trener Hanne burde latt Martin tatt den siste straffen, for han var jo den eneste som ikke hadde scoret mål, stakkar... og AFSKs trener mente at vi burde komme med 2. laget vårt neste gang - og ikke FØRSTELAGET slik som i dag. Han er ikke den eneste treneren som har kommentert at vi spiller på feil nivå i år.

Kampfakta:
  • Seriekamp (returoppgjør) AFSK - Korsvoll
  • Pauseresultat: 2-14 til oss
  • Sluttresultat: 23 måls KORSVOLLSEIER (6-29) Hurra for ny rekord!
  • Disse var med: Anders (1), Brynjar (4 (1 str)), Christer (3), Johannes (9 (1 str)), Martin, Michael (2), Morten (1 mål + 1. omg i mål), Pan (2 (1 str)), Sebastian (1 + ble skadet), Tobias (4 (1 str)), Trym (1) og Ådne (1 + 2. omgang i mål) Seiersfoto kommer...
Målet framover er å forbedre resultatet fra forrige møte i ALLE seriekampene våre. Gutta har fortsatt lyst på sluttspillplass. Og neste sesong skal vi tilbake til nivå 1!

Med dagens seier har vi rykket opp til 3. plass på tabellen, men allerede neste helg er det duket for ny seriekamp - og da mot en motstander av et helt annet kaliber, nemlig serieleder Fet2 som vi spilte uavgjort mot i oktober. - Så da gjelder det å få ut det beste potensialet i laget vårt!