søndag 24. januar 2010

Sørumsand - Korsvoll 17-13

Mens 7 slitne Korsvollspillere benyttet de 10 første minuttene til en velfortjent lur etter gårsdagens kjempeinnsats på tematurnering, dundret Sørumsand inn 7 mål på oss, mens vi bare klarte å putte en ball bak deres målvakt. Etter time-out ble det meste bedre og vi slapp dem til bare en gang de siste 10 min frem mot pause og scoret 4 selv. Å ligge under med 3 mål ved pause er absolutt overkommelig.

Andre omgang ble rimelig spennende og et støyende lykkelig Sørumpublikum viste å sette stor pris på sine rødkledde gutter, som hadde fått igang kantspillet siden sist i tillegg til gode langskudd fra sin venstre bakspillerplass. Så her har det helt klart skjedd bra ting! Vi pustet motstanderen i nakken (og lå bare 2 mål under) ved et par anledninger, men så fikk vi dessverre en skade og en utvisning og dermed kontret (det er også nytt) Sørumsand inn 3 kjappe mål til publikums elleville jubel. Godt gjort av Sørumsand som spanderte gratis vafler på oss etterpå!

Korsvollspillerne vil nok helst glemme store deler av denne kampen (for vi var langt under pari, særlig i angrep), men det finnes absolutt positive ting her: Vi husker med glede: Dagens mål; Michaels vidunderlig gjennombrudd fra høyre, hvor han finter seg forbi 2 mann og setter ballen kontant i mål. Kaptein Tobias som tar ansvar og lager 7 mål og setter 3 av 3 straffekast. Vår energiske linjespiller Brynjar som ikke har hatt en eneste pause på hele helgen får som vanlig enten straffe eller scorer selv, Mortens supre polakker og underarmsskudd, Christer som jobber hardt som playmaker, Martin som svever høyt over alle. Ferskingen Holger som vokser for hver kamp mellom håndballstengene. Og vi husker entusiastiske Theodor som skinner av lykke når han debuterer i drakt nr 16 - og som klarte seg fint ute på høyrekanten i dag. Well done! Og hvis far har noen fine bilder fra kampen, så kan de kanskje legges ut på bloggen?

Kampfakta:
  • Seriekamp: Sørumsand - Korsvoll 17-13 (8-5 ved pause)
  • Disse 8 spilte (mål i parentes): Brynjar (1), Christer, Holger (MV), Martin (2), Michae (1), Morten (2), Theodor og Tobias (7).
All ære til gutta for å gjøre sitt beste, selv om utgangspunktet kanskje ikke var slik vi hadde håpet og etter helgens hardkjør! Stå på videre, dere er gull verdt!

Ingen kommentarer: