tirsdag 9. mars 2010

Kjekk 9 måls seier over Kløfta2

Mandag kveld var det klart for avreise til Kløftahallen for å spille utsatt seriekamp (nivå 2) mot Kløfta2. Kløftaguttene har ikke sanket så mange poeng hittil i år, og vi slo dem med 5 mål i høst, men seieren er aldri gitt på forhånd, håndballen er rund og kampen må spilles først.

Med 8 spillere til rådighet, hvorav ikke alle med like stor erfaring, la vi en slagplan, som skulle vise seg å funke helt fint til publikums store glede. Ådne ledet oppvarmingen på en utmerket måte, og Korsvollspillerne var tente og fokuserte fra start av. Det tok ikke så alt for mange minuttene før det begynte å vise seg hvem som var ”storebror” på banen og ved pause ledet vi med komfortable 5 mål.

Det er litt slitsomt å ha med seg få spillere til seriekamper og nesten ikke kunne bytte, men vi fikk heldigvis et par time-out i hver omgang (lagene har en time-out hver pr omgang) og da benyttet vi også anledningen til å justere oss litt taktisk.

Viktigst i dag var å fortsette arbeidet med å integrere våre minst rutinerte spillere i forsvars- og angrepsformasjoner, for det tar tid å lære seg bevegelsesmønstre, ulike spillkombinasjoner og trekk. Det fine med å sitte litt på benken, er at man kan observere motstanderen og snakke litt sammen om hva som kan være lurt å prøve på.

Håndball skal jo være gøy for begge lagene, så vi benyttet 2.omgang til å øve på flere forsvarsformasjoner i stedet for å kjøre for fullt i den meste effektive mot et tydelig urutinert mannskap. Og Kløftas sympatiske trener var godt fornøyd med kampen i kveld, han syntes slett ikke at vårt gode lag hadde kjørt dem for hardt med våre offensive forsvarsformasjoner.

En håndballsesong blir sjelden helt som man planlegger, også Kløfta har hatt mye sykdom i løpet av denne sesongen, og de har operert med 2 lag (på hvert sitt nivå) som skal slås sammen fra neste sesong. Korsvoll har pr i dag 18 spillere og vi bør definitivt ta sikte på å spille på nivå 1 igjen fra neste sesong, for å få litt jevnere motstand men også for å unngå å miste våre mest ambisiøse spillere.

Kampfakta:
• Utsatt seriekamp, nivå 2 (pga kræsj med Tematurnering)
• Kløfta2 – Korsvoll 10 – 19 (4-9 ved pause)
• Disse 8 spilte (mål i parentes): Anders (1), Brynjar (4), Eivind, Martin (3), Morten (3), Theodor, Trym (4) og Ådne (4). Ådne og Morten tok en omgang hver mellom stengene.

Tusen takk til vårt VITALE sjåfør-PUBLIKUM: Kjersti, Karstein, Hilde, Anders og Reidar! Dette må da være årsbeste: ”Ååååååå Korsvoll !!!” Vi gleder oss allerede til neste hjemmekamp i Kringsjåhallen til helgen!

Ingen kommentarer: