søndag 14. mars 2010

Korsvoll - Haslum2 15 - 16 (6-9)

Ikke alle kamper er like minneverdige.

Det begynte med gå-håndball både i forsvar og angrep, og det er klart at når enkeltspillere bokstavelig talt står og gjesper i forsvar, ja da har de nok ikke forberedt seg godt nok til kamp. Så en liten "tordentale" i pausen var virkelig på sin plass. Etter pause klarte gutta å heve seg litt, og det var korte perioder av kampen som står til godkjent. Alt i alt fortjente Haslum2 å vinne etter at de hadde ledet med 3 mål gjennom store deler av kampen. Men med bedre innsats, større presisjon og en porsjon vinnervilje, så burde vi vunnet med 5 mål.

Best idag: Helt klart dommeren!

Noen lyspunkter: At Korsvoll har mange spillere som er interessert i å spille kamp tidlig en søndagsmorgen. At Tage er tilbake igjen (etter flere måneder mer eller mindre i senga). At Morten og Christer redder mange baller. Anders' flotte piruettscoring på venstre kant. Eivinds stang-stang ut fra høyre kant etter en glimrende frispilling fra Michael som gjorde sine saker meget bra på høyre bakspillerplass. Johannes' strålende innsats i rollen som fremre 3er som gir mange kontringer. For å nevne noen.

Aller mest trist i dag: Mortens kneskade.

HUSK AT DET ER SKIKKELIG UGREIT Å KRITISERE LAGKAMERATER
enten man er på banen, på benken eller på tribunen. Tenk hvis det var DU som fikk "passet påskrevet" og nærmest ble beskrevet som selve årsaken til at laget taper - ville du likt det? Håndball skal være gøy for ALLE! Dette har vi jobbet med hele sesongen, gutter!

- Skjerpings, tenåringer!

Kampfakta:
  • Seriekamp, nivå 2
  • Korsvoll - Halsum2 15-16 (ettmålstap)
  • Pauseresultat 6-9
  • Disse 12 spilte (mål i parentes): Anders (1), Brynjar (4, hvorav1 straffe), Christer, Eivind, Hans Peter, Johannes (5), Martin (3), Michael (1), Morten, Pan, Tage, Theodor.

Ingen kommentarer: