tirsdag 9. mars 2010

Sesongens siste Tematurnering 6. mars 2010

Det var 11 trøtte typer som satte kursen for Skedsmohallen og sesongens aller siste Tematurnering denne grytidlige lørdags morgenen. Det er jo nesten umenneskelig å skulle stille til kamp kl 09 for både tenåringer, sjåfører og trener…

Tema denne gang var over- / undertallsspill. Det betyr at lagene spilte halve kampen (10 min) hver med en spiller mindre på banen. For å gjøre det litt mer spennende hadde laget i undertall sjansen til å kontre og få igjen ballen uansett utfall av kontringen. Gutta bestemte selv hvem som skulle starte på bane/benk ved hjelp av stein-saks-papir.

Vår første motstander Fjellhammer var allerede skikkelig varme i sine grønne trøyer og knallet til fra start, mens Korsvoll zzzov seg gjennom de første 10 minuttene i overtall. Og selv om gutta spilte mye bedre i undertall, så endte kampen med 3 måls tap denne gang. Og det var Fjelhammer SÅ fornøyd med at de sporenstreks inviterte oss til turnering i høst.

Vår neste motstander Bærums Verk banket oss skikkelig (28-11) forrige gang, men det gikk heldigvis MYE bedre i dag – og med litt mer flaks (og våkne baneveiledere/dommere) så hadde det blitt helt jevnt i stedet for 3 måls tap.

Vår siste motstander Jardar pleier vi ofte å ha godt tak på, men man vet aldri fra gang til gang, så vi hadde bestemt oss for å klinke til fra start av. Det er alltid gøy å vinne og det er deilig å ta med seg god -følelsen av å lykkes bedre og bedre for hver kamp. Vi vant kampen greit med 5 mål, dog uten å ha spilt så veldig overbevisende.

Viktigst i dag var å få i gang Hans Peter og Eivind på hver sin kant, både i forsvar og angrep. Og det lykkes vi rimelig bra med, og det er spesielt moro å se vår aller ferskeste spiller trø skikkelig til i forsvar, som den naturligste sak i verden! Bra levert!

Kampfakta:
• Tematurnering, nivå 1 (3 kamper a 20 min)
• Korsvoll – Fjellhammer 8 – 11
• Bærums Verk – Korsvoll 12 - 9
• Korsvoll – Jardar 11- 6
• Disse 11 spilte: Anders, Brynjar, Christer, Eivind, Hans Peter, Johannes, Martin, Michael, Morten, Trym og Ådne. I dag var det Ådne, Morten og Christer som tok en kamp hver mellom stengene, og det gjorde de bra! Mens Christer ekspederte alle straffekastene sikkert i mål.

Sjåfører / publikum tødde litt opp utover formiddagen - det er mulig de ble litt inspirert av historien om dommeren som hadde blåst av en kamp og bedt spillerne om å være stille så de ikke vekket publikum. Tusen takk til våre entusiastiske tribuneslitere; Espen, Karstein, Gjermund, Gunnar, Svend, André og Anders! Heia Korsvoll!

Ingen kommentarer: