søndag 9. mai 2010

Kjelsåsjenter mot Korsvollgutter - del 2

Fredagkveld var det duket for "revansjeoppgjør" mellom Kjelsås J96-2 og Korsvoll G96. Ungdommene ser ut til å ha stort utbytte - og glede - av å møtes på fredagskveldene, og denne gangen spilte vi hele 4 kamper (á 15 min).

Mens Thomas trente J99 startet vi med felles kroatisk leddoppvarming på den andre banehalvdelen, før vi gikk over til pasning og mottak i fart - for det er jo i grunnen det håndball handler om. Og fart ble det: her var det full rulle og høyt tempo fra første stund, begge veier.

Guttene benyttet sjansen til å trimme noen offensive forsvarsformasjoner, og det er gøy å se at "nye" spillere tar steget opp og viser hva som bor i dem, for det er jo nettopp i vennskaps-kamper at man skal tørre å slippe seg løs og prøve ut nye ting/kombinasjoner. Vi så allerede i Olavscupen at vi er blitt mye bedre til å score i ankomstfasen, og en del av æren for det skal Kjelsåsjentene ha - for dette trente vi intenst på sist gang vi møttes!

Jentene var hakket tøffere i dag, kanskje et resultat av at jentene nådde A-semifinale i Vårcup forleden helg, pluss at de hadde erfart at de kunne spille jevnt med gutta i perioder for 2 uker siden - og man skal aldri undervurdere vinnerinstinktet! Jeg tror jentene har ennå et par hakk å gå på, så STÅ PÅ og lykke til i Fredrikstadcup!

Disse 9 gutta spilte:
Brynjar, Christer, Hans Peter, Michael, Martin, Pan, Tage, Theodor og Ådne.

Kveldens 4 kamper endte med totalseier 38-19 til guttene:
  1. Gutta vant greit 8-3 (+ 5 mål). I grunnen aldri noen særlig tvil om hvor seieren skulle gå. Forsvars-formasjonen var vel mer 3:3 enn 3:2:1 og baklengsmålene gikk inn som en følge av dette.
  2. Gutta vant 9-6 (+ 3 mål). Kamp nr to ble ganske jevnspilt, fordi gutta går for langt ut på 2er-posisjon i forsvar åpner de opp slik at jentene spiller seg flott igjennom. Mann-mann forsvaret er også vanskelig å beherske, men gøy å prøve på i perioder.
  3. Gutta vant til slutt 12-8 (+ 4 mål) etter en svært jevnspilt kamp preget av litt for mye tullball, som nok opprinnelig var tenkt som show og moro. Våkne jenter fikk blod på tann, men etter en liten tordentale av trener'n tok gutta ansvar og fikset seieren.
  4. Gutta vant klart 9-2 (+ 7 mål). Etter en såpass jevnspilt 3. kamp hadde jentene kjempelyst på et fjerde oppgjør, som gutta stilte opp på etter litt sukk og stønn. Men da var det også slutt på tøyset, gutta leste spillet, snappet, kontret kjapt og spilte hverandre gode.
En riktig vellykket vennskapskamp, både håndballmessig og sosialt! Gøy med håndball!

Ingen kommentarer: