lørdag 1. mai 2010

Olavscup, lørdag

Vi dro avgårde grytidlig (06:45) og rakk såvidt 7 min oppvarming i Sarpsborghallen før
  • 1. kamp (kl 08:23): Vi har spilt mot de grønnkledde, litt storvokste gutta fra Aurskog & Finstadbru (AFSK) 3 ganger siden 2008. Vi har vunnet med 9 mål 2 ganger og sist gang moset vi dem med 23. I dag var det såvidt vi klarte 4 måls seier (10-6) og mye av æren for det skal en opplagt Tobias i målet ha! Vi gikk ut i 6:0 men la ganske raskt om til 5:1 og det satt rimelig greit. Vi spilte trangt i angrep, og stusset litt for mye inn i midtforsvaret, men når vi fikk opp balltempo åpnet det seg fine luker bl a for hurtige Ådne som boltret seg som playmaker og satte inn 3 fine mål.
  • 2. kamp (kl 12:13) gikk mot Gjøvik & Vardal HK2 (GVHK2). Vi hadde allerede sett de blåkledde tape for Sørumsand (vår neste motstander), og fått med oss at GVHK2 har en liten målvakt og at de er gode på blinde kantoverganger (korte og lange) fra begge sider, men vi var ikke forberedt på distanseskuddene deres som gikk inn så det suset over hodene på oss. Det var høy stemning på tribunen og "alle" tilskuerne heiet på GVHK2. Korsvollgutta fikk etter hvert satt forsvaret skikkelig, men kunne ikke høre hva treneren ropte, så avtalene våre funket heller dårlig. Men Martin fløy høyt og scoret alene 5 (av våre 9) mål. Kampen var jevn og spennende, vi ledet helt til det siste, men så røyk vi til slutt på 1 måls tap (9-10). Litt kjipt...
  • Lørdagens 3. kamp (kl 14:16) var i grunnen tenkt som et revansjeoppgjør mot Sørumsand - som har banket både oss og Fet2 i serien etter jul. Og de rødkledde har tydeligvis jobbet bra og hatt fin utvikling siden sist. Trenerne deres var kjempefornøyde og sa de aldri hadde sett laget sitt spille bedre noen sinne. Med iskalde Tobias tilbake i målet, holdt vi følge til sånn ca halvveis, men da dro Sørumsand fra oss, og vant til slutt med 7 mål. Og det til tross for et nydelig samspill mellom Tage og Anders på vår venstre side, med delikate pådrag og frispillinger fra Tage og frekke kantinitiativ fra Anders som alene scoret 4 (av våre 6) mål. Når sant skal sies var vel ikke midtforsvaret vårt helt på topp i denne kampen heller, og det gikk igjen inn mange mål over hodene på oss. - Kanskje det er en god idé å forsøke å blokkere skuddene, gutter?
Tabellen (pulje 1):
  1. Sørumsand - 6 poeng
  2. GVHK2 - 4 poeng
  3. Korsvoll - 2 poeng
  4. AFSK - 0 poeng
Nr 1+2 går til A-sluttspill og nr 3+4 går til B-sluttspill på søndag. - Heia Korsvoll!

Ingen kommentarer: