Vi henta hjem pokalen!

Gratulerer! Dette var vel fortjent etter topp innsats i hele helgen!

• Disse 12 spilte Olavscupen: Anders (lørdag), Bendik (søndag), Brynjar, Christer, Eivind (lørdag), Hans Peter, Martin, Pan, Tage, Tobias, Trym (søndag) og Ådne.
  • Tusen takk til lagets velvillige sjåfører: Kjersti, Reidar, Hans-Jørgen, Tore og Gjermund.
B-semifinalen mot Strøm IL gikk ikke før kl 11:05, så i dag hadde vi både tid til å spise frokost og varme opp litt mer seriøst enn i går. For med bare 20 min å gjøre det på kan man ikke bruke ti minutter på å våkne. Vi satte et rimelig greit forsvar, med godt samarbeid særlig på vår venstre side og kjørte på med full trøkk fremover fra start av, kontret inn noen raske mål og spilte hverandre fri, hvilket resulterte i at vi ledet kjekt og greit. Men så kom Strøm igang og de siste 5 minuttene ble ganske spennende, men det holdt heldigvis! Det er i slike situasjoner det er godt å ha en iskald kaptein Tobias mellom stengene og Trym med sin erfaring (tilbake igjen etter sykdom), og med et grådig frekt langskudd fra venstrekant Ådne punkterte vi kampen i rette øyeblikk. Korsvoll vant 10-2, og dagens 1. mål var nådd.

Vårt neste mål var å hente hjem pokalen...

B-finalen mot Gjøvik og Vardal HK 1 skulle vise seg å bli lett match for tente Korsvoll-gutter som ville mye og som fikk til det meste. Med et topptrimmet forsvar (mot relativt lave, men fotrappe motstandere), fikk vi kjørt mange kjappe kontringer og/eller scoringer i ankomstfasen (før motstanderen har fått organisert forsvaret sitt) så gutta viser bra fremgang på dette området! Christer var i storslag i finalen, han gnistret, og i tillegg til å være nest sist på omtrent halvparten av våre scoringer, storspilte han i forsvar. Det føles nok ekstra godt å spille sin beste kamp for turneringen akurat i finalen (-: Ikke rart at Christer hadde lyst til å være førstemann til å passe på pokalen etter 12-6 seieren. - Herlig jobba, gutter! Gøy med håndball!

Vi gratulerer Sarpsborg (SIL) med pokal + 5000 kr i premie etter seier i A-finalen over Sørumsand (som vant vår pulje).