mandag 23. november 2009

En regntung søndag kveld i Langhushallen

Det ryktes at Korsvoll var et av de lagene som var regnet som sluttspillkandidat. Som det ser ut nå, kan det vise seg å bli vanskelig, selv om vi heldigvis skal spille dobbelt serie (det vil si 2 kamper mot alle lagene) og med andre ord har mange seriekamper igjen, også etter jul.

Ting kan tyde på at Korsvoll er inne i en downperiode hvor spillerne sliter med innsatsviljen både på trening og i kamp, så her gjelder det å få opp motivasjonen og spillegleden igjen! "Hvis vi fortsetter å spille så rævva, så SLUTTER jeg! utbrøt en skuffet Korsvollspiller. Vi tapte for et 97 lag. Det er SKIKKELIG KRISE!" De gode nyhetene er at dette kan vi gjøre noe med hvis spillerne er villig til å satse litt mer, og hvis innlæringen og veiledningen er god!

Seriekamp, nivå 2: Langhus - Korsvoll 15-8 (7-4)

Korsvoll startet med noen bra angrep på mål de første to minuttene av kampen, men å møte et offensivt forsvar er nok ikke vår sterkeste side. Langhus setter inn 2 mål og vi sliter med konsentrasjonen og å holde ballen i laget. Det blir en del upresise pasninger og flere skudd som går over og til siden for mål. Det er vanskelig å treffe innenfor stengene. Etter første omgang er stillingen 7-4 til Langhus.

Vi starter andre omgang med et bra forsvar, men det blir kortvarig. Vi gjør det vanskelig for oss selv og det følger flere individuelle feil. Motstanderen har et bra forsvar og vi avslutter angrepene våre litt tidlig. Men gutta står på og med litt tøffere innsats hadde vi nok tatt dem. Kampen ender 15-8 til Langhus. Neste gang slår vi til :-)

Supporterbenken har notert følgende målskårere:
Anders 2, Martin 2, Tobias 2, Sebastian og Ådne 1 mål hver. Brynjar, Christer, Michael, Morten og Pan var også med. Lagleder i kveld var Reidar.

Tusen takk til foreldrekontakt Kjersti og "håndballekspertene" Nina og Tore for kampreferatet fra denne regntunge søndagen i Langhushallen :-)

Mest fornøyd med fra Langhushallen 22/11: Anders' flotte crosspasning over til Seb på motsatt kant som hoppet inn og scoret.

(-: Heia Korsvoll!

Ingen kommentarer: