søndag 29. november 2009

Gøy med 13 målsseier over Oppegård

Målfest, fart og moro da Korsvoll overkjørte Oppegård på søndag ettermiddag. Det er gøy å være trener når gutta lykkes med spillet sitt, og særlig når spillerne selv har bestemt det meste av taktikken både i forsvar og angrep:

Gutta ønsket å spille 6:0 forsvar og opprullingsspill i angrep. Spillerne fikk i tillegg helt konkrete arbeids- og ansvarsoppgaver for returløp (hvem følger hvem når motstanderen kontrer). Det gikk ganske greit i dag, så etter å ha tatt ledelsen 8-1 la vi om til offensiv 5:1 med beskjed om å forsøke å snappe og kontre ennå mer (for å øve til neste Tematurnering 12. desember).

Pauseresultatet 10-2 var vel ganske rettferdig sett med våre øyne, men Oppegård kan vise seg å bli en verre nøtt å knekke etter jul, for Oppegårdgutta kan mye og legger opp taktikken etter hva vi gjør, så dette lover bra!

I andre omgang bestemte våre gutter seg for å kjøre opp tempo (istedenfor å la motstanderen bestemme tempoet) - og spillerne fikk oppgaven med å spille slik de gjorde i siste Tematurnering (17. oktober), stikkordene her var TEMPO på ballen, bruke TID på kollektiv bearbeiding i angrep, før man slår til med 1 av 4 innøvde scoringsTEMA og det klarte gutta bra! De siste 5 minuttene slapp vi oss litt løs med å spille mann-mann i forsvar og ønsker om å forsøke å showe litt. Men da benyttet likegodt Oppegård sjansen til å putte inn 3-4 kjappe mål på oss, så da ble det litt gøy for dem også! Og så har vi noe å trene på (-:

13 måls seier er ikke ny rekord, for vi vant med 16 i den første kampen mot Rælingen i høst. Etter helgens to seire er vi oppe på 4. plass på tabellen etter å ha vært helt nede på 7. etter det forsmedelige tapet for Langhus 2 (da de satte oss helt ut ved å effektivt markere bort vår høyre bakspiller(e) slik at vi ble hyperstressa og gjorde pasningsfeil slik at de ett år yngre Langhusguttene enkelt kunne snappe og kontre).

Mest fornøyd med i dag: Spilleglede, lagdisiplin og tempo. Vi ledet med 8 mål til pause og vant med hele 13, det er bra jobba! Og så er det jo KJEMPEGØY Å VINNE (-:

Kampfakta:
  • Seriekamp (i Engebråthenhallen) mot Oppegård
  • Disse 9 spilte: Anders, Christer, Johannes, Martin, Michael, Morten, Pan, Tobias og Trym, mens Hanne hadde gleden av å lede et velspillende og disiplinert lag.
  • Ros til alle spillerne for flott innsats gjennom hele kampen! Johannes og Martin er "sikker som banken" for tiden, og Mortens 4 mål var det også skikkelig shcwung over. Morten og Christer delte på målvaktsoppgaven og hadde kanskje ikke de helt store prøvelsene i dag, men ros til Morten som har begynt å "angripe" kantskuddene på en utmerket måte og ros til Christer for å gjøre et par praktfulle reaksjonsredninger og for å jobbe raskt etter ballen og servere flotte kontringsballer.
  • Målene er kreditert følgende spillere: Tobias 1, Anders og Trym 2 hver, Morten 4, Johannes 6 og Martin 7.