fredag 4. desember 2009

Kontrollert seier over Sørumsand 3.desember

Svineinfluensapandemien er på retur, og treningstiden på torsdag ble denne gang brukt til å spille en av de to omberammede seriekampene fra tidligere i høst. Vi hadde riktignok et par frafall og noen småpjuske spillere som hadde fått vaksine samme dag, men det holdt.

Korsvoll åpnet godt, men friske finter og gjennombrudd fra Christer og Ådne på hver sin bakspillerplass, det er alltid gøy å se når det "løsner" for spillere som har jobbet hardt i en periode. Fra å ha ledet ganske klart midt i 1. omgang, gikk nå kampen over i en skumlere fase sett med Korsvollske foreldreøyne. Og det tilreisende publikumet øynet sjansen til å komme ajour, men neida, Korsvoll ledet fortjent 8-5 ved pause.

Det er vanskelig å spille helt topp gjennom 2 x 20 minutter, og 2. omgang hadde både skumle og morsomme perioder. Korsvollgutta bruker litt lite tid og energi på å bearbeide forsvaret, balltempoet er lavt og spillerne velger ofte å avslutte på litt halvgode sjanser og da blir det gjerne litt stang ut. Men det føles jo alltid godt for en målvakt (MV) å redde/presse mange skudd, og Sørumsands MV fikk vise at det bor mye bra i ham, på samme måte som gjestenes midtforsvar etter hvert tettet igjen for våre finter. Men Korsvoll snappet ballen, løp og kontret inn 3-4 kjappe mål, så da kunne vi heldigvis slappe litt mer av oppe på tribunen. Vi vant til slutt med 5 mål 16-11.

Tusen takk til dommere, sekretariat og billettsalg. Ps. det er mulig det hadde blitt litt mer stemning på tribunen med noen kanner med kaffe, en bunke plastkrus og en boks pepperkaker (-: