mandag 21. desember 2009

7 spreke gutter banka Rælingen (igjen)

Gutta gav det de hadde, vi gjorde et ærlig forsøk på å ha det gøy med håndball og vinne kampen og det holdt i massevis. - Gutta spilte julen inn med ny seier! Gratulerer!

Tja, det så kanskje litt stygt ut etter 7 min da Ræligens nr 19 (VB) hadde klint inn 4 mål mens vi bare hadde puttet 1 og skutt resten i stengene eller surret bort ballen. Det er ikke lett å få alt til å sitte perfekt (pasninger og løpebaner) når man sjelden trener med akkurat disse spillerkombinasjonene. Men med et kjapt plassbytte i forsvar, og bytte mellom playmaker og kant, så gikk det mye bedre og spillesugne Korsvollgutter spiste opp forspranget nesten fra minutt til minutt. Vi så noen superkontringer av høy klasse med direkte pasning fra målvakt Ådne opp til Sebastian som imponerte med enhåndsmottak, gode finter og iskalde avslutninger. Ved pause ledet vi med 3 mål (akkurat som ved vårt forrige møte).

Gutta hadde lyst til å legge om til offensivt forsvar for å forsøke å stresse vettet av motstanderen, og det er friskt satset når man bare er 7 og ikke kan hvile seg på benken! I mellomtiden hadde Rælingen fått igang spiller nr 10 (VB) som skyter godt med det samme han får ballen, så vi gjorde en ny, smart forsvarsjustering og da ble han mer eller mindre borte.

Når man er så få, så blir man kanskje litt klokere, eller er det resultatet av måneder med terping vi nå begynner å se konturene av? Også i dag brukte gutta - jevnt over - litt mer tid på kollektiv bearbeiding før de begynte å tenke avslutning på mål. Og det er bra!

Tilsammen 16 mål fra bakspillerne våre Martin, Morten og Tobias (som er god til å spille opp de andre) i dag sier sitt. Linjespiller Brynjar ble godt pakket inn, men finner likevel arbeidsoppgaver som han løser godt og sperrer ned forsvaret for lagkameratene sine. Hurtige Sebastian superkontret + scoret fra begge kantposisjoner til sammen 6 mål (ingen bom) og det burde vel få opp selvtillitten litt (-; Dagens målvakt Ådne er offensiv og gjør mye bra, særlig på nærskudd, men trenger mer hjelp av forsvaret for å ta lagskuddene. Og vi husker kantspiller Pans 5 frekke målgivende innspill til Brynjar og Morten som kom som perler på en snor.

Mest fornøyd med i dag: at vi hadde det gøy og klarte 8 måls seier, med 7 spillere så klart!

Gøyest i dag: Målvakt Ådnes strålende kontringsløp med scoring i kampens siste sekunder.

Kampfakta:
  • 2. seriekamp mot Rælingen (vi spiller dobbel serie)
  • Marikollhallen, lørdag 19. des kl 1300
  • Disse var med (mål i parentes): Brynjar (2), Martin (7), Morten (7), Pan, Sebastian (6), Tobias (2) og Ådne (1). Og Hanne hadde gleden av å lede laget.

HEIA KORSVOLL!
(-; Hanne

Ingen kommentarer: