søndag 6. desember 2009

Kløfta beseiret med 5 mål 6. desember

Det er alltid litt små-skummelt å møte et lag som ennå ikke har tatt poeng, og mange var spente på hva Kløfta2 kunne varte opp med, særlig med tanke på at de trener sammen med 1-er laget som ligger an til A-sluttspillplass på nivå 1.

Å gå ut i 6:0 forsvar skulle vise seg å være klokt mot et lag som lå langt ute på banen og der de 3 bakspillerne konsentrerte seg om å kaste ball seg i mellom (tilsynelatende uten tanke på å skyte eller å involvere verken kanter eller linjespiller). Det lå an til passivt spill, men så ble gjestene invitert inn i kampen da lagleder valgte å legge om til offensivt forsvar med formasjonene 5:1 og 4:2, så ved pause ledet vi bare med 1 bitte lite mål. Da var det godt å få en kaffe å roe nervene med (-:

Man skal ikke underslå verdien av at et entusiastisk publikum til tider heier taktfast og støyende i faser der kampen står litt på vippen, så fortsett med det, folkens! Gutta LIKER at vi HEIER på dem!

Angrepsmessig så vi litt høyere balltempo og presisjon enn i torsdagskampen mot Sørumssand (da angrepsspillet til tider lignet mest på "maling som tørket", for å låne en beskrivelse fra TV2s VM- studio) og i dag rullet spillerne seg frem til flere fine åpninger og var ganske flinke til å ta vare på de fleste målsjansene som bød seg. Men var det ikke litt underlig å skyte underarmsskudd på så lave forsvarsspillere? Noen fine kontringer så vi også, men her har laget mye mer å hente, blant annet gjennom tydeligere lagledelse og at spillerne gjennomfører helt konkrete tildelte arbeidsoppgaver. - Så det passer bra med en ny runde av Temaserien nå til helgen!

Mest fornøyd med i dag: at vi har 3 mål fra linjespillerne Tobias og Brynjar. Gutta selv var kanskje litt mellomfornøyd etter kampen, men publikum var glade (og heldigvis ble vi ikke Kolbotn2's første skalp). - Stå på, Korsvollgutter!

Kampfakta:
  • Seriekamp i Kringsjåhallen
  • Pauseresultat: 7-6 ledelse til Korsvoll
  • Sluttresultat: 19-14 seier til Korsvoll
  • Disse 10 var med (mål i parentes): Anders, Brynjar (1), Christer (1), Martin (4), Michael (1), Morten (4), Sebastian (1), Tobias (2), Trym (6) og Ådne. Lagleder: Reidar
Heia Korsvoll!
(-: Hanne

Ingen kommentarer: