søndag 13. desember 2009

Helgens MORSOMSTE KAMP (-:

Søndag morgen, før de fleste hadde kommet seg ut av dynene, entret 8 Korsvollspillere Persbråtenhallen for å møte tabelltoer Haslum3 . Ettersom vi ikke visste noen ting om motstanderen la vi oss flatt i forsvar for å forsøke å lese hva de var gode på. Det er ingen tvil om at Haslum3 er et meget godt (G97) lag med hurtig rullespill som sin spesialitet, enten løp de gjennom forsvaret mellom 1er og 2er, eller de hoppet inn og scoret fra kanten. I tillegg hadde de også et par bakspillere som skjøt mål bakfra. Vi lå under med 3 mål ved pause.

Forsvar: I pausen forsøkte vi å justere forsvaret slik at kantspillerne våre ikke skulle ligge så bredt ut til siden (etter tips fra G94/J95-trener Fernando på tribunen), samtidig som at 2'erne våre ikke må ligge for offensivt/for langt ut: For når både vår ytterste og den som jobber nest ytterst i forsvar blir hengende etter og for langt ut, er det jo ingen sak å finte seg gjennom og score. Samarbeidet mellom 3erne (Seb og Brynjar) fungerte bra, fordi de snakker sammen, lærer og justerer hverandre underveis i kampen. Fortsett med det!

Angrep: Ettersom vi hadde spilt såpass mye håndball i helgen burde vi kunne spille på noe av det vi "hadde inne" så trener Hanne gav gutta beskjed om å improvisere/leke litt ut fra hvordan motstanderens forsvar lå. Kjappfotede Seb løste oppgaven som playmaker godt i dag også, og spilte fri lagkameratene sine mange ganger. Christer satte finta motsatt vei i dag og lekte seg gjennom midtforsvaret, mens Trym var supereffektiv og satte alle skuddene i mål i dag. Det er godt gjort. Men den som skinte sterkest idag var nok linjespiller Brynjar med sine 6 flotte scoringer. Gratulerer, det smakte nok godt etter hardt og målbevisst arbeid gjennom en lang og tung periode! Nå satser vi på at Pan og Michael skal slå ut i full blomst for her er det MYE BRA på gang: Michael hadde noen riktig lekre gjennombrudd fra venstrekanten og Pan har ørneblikk for linjespilleren (og motsatt kant?) fra sin posisjon i "sumpa"!

Innstilling: Spillerne mente at vi definitivt ikke skulle gi oss uten kamp (selv om vi bare var 8 spillere og hadde 4 kamper i beina) for vi har vist at vi kan klå de aller beste! Gutta var innstilt på å gi sitt aller beste, snakk om TOPP INNSTILLING! Og det holdt nesten... selv om det så rimelig stygt ut en stund i 2. omgang da vi lå under med 8 mål... Men da Tobias sporty overtok målvaktjobben stengte han like godt døra; kapteinen reddet alle kant/nærskuddene, og med lynraske Seb ute på kanten kunne vi kjøre noen kjappe kontringer.

Fra å ha ligget under med 9-12 ved pause, endte kampen til slutt 18-21, slik at 2. omgang endte 9-9. STERKT av 8 spillere med 4 kamper i beina! Neste gang vinner vi! Vi var så fornøyd med kampen at vi helt glemte å spise clementinene vi hadde med...

Disse var med (mål i parentes): Brynjar(6), Christer (2), Michael, Morten (1 str), Pan, Seb (2), Tobias (1 mål + 1 str), Trym (5). På laglederbenken satt Anders (med vondt kne) og Hanne.

HEIA KORSVOLL! Nå er det bare en seriekamp til før jul.
(-: Hanne