søndag 13. desember 2009

Gøy med Temaserie i Moss (lørdag12. des)

Tidenes travleste førjulsuke gav 2 seire og ett tap i lørdagens Temaserie i Mossehallen. Temaet denne gang var kontringer - og det er alltid morsomt å spille mot lag fra nivå 1, og særlig når vi VET at vi KAN spille jevnt med de beste. Som sagt så gjort:

15:40 Fjellhammer - Korsvoll (8-12)
I den første kampen mot Fjellhammer klinte gutta til i forsvar. Med godt samarbeid, god timing i støting og flotte blokkeringer bidrar forsvaret til at målvaktsjobben går som en lek - og Ådne imponerte antakelig både seg selv og andre. BRA jobba! Vi forsøkte også ut vår nye forsvarsformasjon "hetta" og det resulterte i flere hurtige kontringer. Fjellhammer er tøffe i forsvar, men hva gjør vel det når Morten setter 3 av 3 straffekast? Det er ganske imponerende å klare å holde hodet så kaldt i en kamp med så høyt tempo. Det var en del merkelig dømming fra den ene dommeren og sekretariatet var fullstendig ute på tur og gav poeng i hytt og pine, men sluttresultatet viste at vi vant kampen 12-8 (og hadde 4 temamål, dvs 8 poeng) og det var i hvertfall ikke feil.

16:55 Korsvoll - Bærums Verk (11-28)
Det spås at Bærums Verk kommer til å vinne A-sluttspillet på nivå 1, men ettersom de hadde spilt uavgjort mot Rygge (som vi burde slått i Umbro cup) satset vi på å spille jevnt med dem. Og det gjorde vi, men det holdt dessverre bare halve kampen. Vi gjorde masse feil i forsvar mot teknisk gode bakspillere, og det straffer seg å stå for høyt (det vil si å ligge for langt ut) og ikke å velge mellom å gå i kroppen på spilleren eller bestemme seg for å stå og vente på finta. Å IKKE gjøre et valg blir alltid feil i slike situasjoner, og da kommer heller ikke kontringene og muligheter til 2-poengere. Når angrepsspillet i tillegg knyter seg, øker stresset og humøret synker - og da er det jo ikke særlig gøy med håndball... så vi tok en timeout og bestemte at det var helt ok å tape mot dem i dag, men at vi skal forsøke å klå neste gang. Så det så!

Kl 18:10 Jardar - Korsvoll (7-15)
Laget var blitt litt redusert til dagens siste kamp mot Jardar (uten Johannes og med Anders sitt vonde kne) - men vi tenkte pytt, pytt: dette går fint - og det gjorde det! Vi hadde planer om å spille så godt vi kan, gi det vi har og forsøke å sette flest mulig 2-poengere. For en herlig innstilling: Gutta jobbet bra i forsvar (selv om det gikk endel innspill over hodet på oss og inn til Jardars linjespiller), løp kontringer og spilte hverandre gode. - Dette var GØY! Og publikum heiet oss frem! Vi vant kampen hele 15-7 (4 temamål, dvs 8 poeng) og etterpå spanderte Hanne is!

Disse var med:
  • Anders - er som vanlig stabil i alle spillets faser, hurtig på kontringer, men sliter med et vondt kne.
  • Brynjar - løper kontringer som en helt, sterk i dueller, plasserer seg bra og omsetter de fleste sjansene sine i flotte scoringer.
  • Christer - har spilt sine beste forsvarskamper noen sinne (Fjellhammers storspiller ble helt borte) og har begynt å bite kraftig fra seg i angrep igjen.
  • Johannes - er en utmerket og temposterk lagspiller, jobber som en helt, men måtte gi seg etter 2 kamper i dag.
  • Martin - er trygg i alle spillets faser, kan kunsten å spille forsvar og har en fin balanse mellom det å være lagspiller og den som avslutter angrep.
  • Morten - holder høyt tempo, viser spilleglede, har lynhurtige finter og gode skudd, blir lykkelig når han får løpe kontringer.
  • Pan - er inne i en fin utviklingsfase nå, scoret i går, treffsikker på langpasninger og ser etter muligheter for innspill til linjespiller.
  • Sebastian - liker seg på kanten, men spilte sin beste kamp som playmaker mot Jardar, er god på å spille fri kompisene sine (men er ennå litt uvant med å spille i midtforsvaret)
  • Tobias - kapteinen gjorde kanskje sin aller beste kamp som venstrekant/kontringsspiller mot Jardar, har god timing, er duellsterk og treffsikker i avslutningene.
  • Ådne - sto 3 knallgode kamper mellom stengene i dag; en "levende vegg" med god plasseringsevne, reaksjonssterk og lynrask til å sette igang kontringsspillet!
Dette var KJEMPEGØY! Neste runde i Temaserien er lørdag 21. januar i Oppsal arena.

Heia Korsvoll!
(-: Hanne

Ingen kommentarer: