mandag 9. november 2009

Tap for Kolbotn 2 på søndag


Det satt en skikkelig skuffet og misfornøyd tenåringsgjeng (i splitter nye drakter) i garderoben etter seriekampen i dag. Det er sjelden morsomt å tape, men i dag var det ekstra ille. Som gutta selv beskrev det: ”Vi stinka, vi spilte ikke som et lag, vi gjorde nesten ingenting av det vi skulle og vi spilte helt elendig. Dette var flaut! Hvis vi ikke blir nr 1 eller 2 i serien, så har vi ingenting å gjøre etter jul. Hallo! Gutter vi må skjerpe oss!” Og botemiddelet er: ”Vi må snakke med lagkameratene våre og peppe hverandre slik at alle kommer på treningene. Fordi: vi kan ikke bli bedre som et lag hvis vi aldri trener sammen! Vi må konsentrere oss og ha høyere intensitet på trening. Og så må vi prioritere kamper.” Dette er kloke ord fra tenåringene.

Som trener er det trist å se at fortvilelsen brer seg i laget når ting går i stå. Og det er ekstra leit å ikke ha nok uthvilte spillere å sette på banen når slitne spillere (som har tatt ut alle kreftene) kommer i klynger, eller fortvilet ber om å få lov til å slippe å spille ferdig kampen - og gå hjem. I dag så vi et lag gå mer eller mindre i oppløsning i perioder av kampen. Da er det ikke gøy å spille.

Kolbotn 2 er et relativt godt lag, som vi på en god dag absolutt kunne vært i stand til å klå. Vi holdt bra følge til rett før pause og tente gutter hadde tro på at vi skulle klare å hente inn forspranget og gå seirende ut av dagens oppgjør. Under siste tematurnering tapte vi med 7 poeng (2 stk 3 poengere + ett vanlig mål) for A-laget deres, mens vi i dag tapte med 6 mål for B-laget (som riktignok var toppet med noen A-spillere). Det er rart å tenke på at de fleste av dagens spillere var de samme som imponerte baneveiledere på Tematurnering (for nivå 1) for noen uker siden med godt forsvarsspill og disiplinert angrepsspill av høy klasse; med høyt balltempo, kollektiv bearbeiding, kloke valg og gode avslutninger. Det så vi ikke mye av i dag. Hvis det er en trøst, så må det være at prestasjonene svinger hos de fleste lag.

Det gjorde jo neppe saken bedre at de usikre dommerne unnlot å dømme straffekast og vise ut Kolbotn-spillere som effektivt kastet våre (etter hvert nokså fortvilte) gutter ned i målgården med et brak. Men alt i alt så var det vel, når sant skal sies, vårt eget tafatte angrepsspill som senket oss i dag. Og hver gang vi gjorde en teknisk feil, så ble vi straffet med en lynkjapp og sikker Kolbotn-kontring.

Mest fornøyd med i dag: De nye draktene var fine – tusen takk til Gjensidige som sponser oss (og landslaget)!

Kampfakta

  • Hjemmekamp: Korsvoll – Kolbotn 2
  • Pauseresultat: 6-9 (vi lå 3 mål under)
  • Sluttresultat: 11-17 (seier til Kolbotn 2)
  • Sekretariatet har notert følgende målscorere: Martin 3, Christer og Trym 2 hver, Ådne, Tobias, Anders og Sebastian, alle med 1 mål hver.

Det kommer heldigvis nye sjanser til å reise seg!

Heia Korsvoll!
(-: Hanne


Ingen kommentarer: